Ny Blogg!

Hej allihopa! Jag har gjort en ny blogg!!
Kolla in på ---> http://abluesun.webblogg.se
Kolla in min nya blogg HÄÄÄÄR



Pusss & Kram

"The horse" official trailer

vad säger ni? blev rätt nöjd själv! haha


Dressyr träning

Hallåå!
Jag är hemma nu och Matilda är här. Jag har precis varit ute och satt upp lappar om heffis så jag hoppas att någon har sett honom!

I söndags var det dressyrträning för Sara Rubin och det gick jätte bra!
Vi red serpentiner och volter men det var mest fokus på att Paky skulle slappna av och det tycke jag att han gjorde redan från början vilket var väldigt skönt, inget kramp i armarna den här gången! Han var väldigt duktig och jag är jätte nöjd, dock så har hans knöl på ryggen växt och han var öm så jag hoppas att den går ned igen.


Foto: Sara Furbäck, det är från i sommras men är inte säker

kärlek

Hej!
Jag sitter här nu på morgonen och funderar över de drömmar jag drömde inatt som handlade om döden och att förlora de man älskar. Jag saknar verkligen Hefner och idag ska jag sätta upp lappar om honom! Jag hopppas hela tiden innerligt att han ska dyka upp utanför dörren.

Milton saknar också Hefner, han klarar inte att vara ensam länge. Han är max ute i en halvtimma och idag sova han hela natten i min säng, vilket är ovanligt eftersom de alltid brukar vara uppe och gå i huset.




vår älskade Hefner

Vår katt är borta!!
Hefner fövsvann i fredags (4 maj) i kragsa området och både vi och hans brorsa är mycket oroliga så hör gärna av dig ifall du ser honom!!! 070 86 377 58!!!



RSS 2.0