Rösta!

Årets Häst 2010

Rösta på den bästa, finaste pch vackraste Colgun! :D

Har ni ställt om klockan? :D

heej allesammans!

Vad skönt det var att få sova en timma längre idag, tycker inte ni det?
Idag blir det stallet, eller det kommer bli det helaveckan rättare sagt. Nu när det är HÖSTLOV, och inga lektioner får vi rida våra medryttar hästar hela veckan!
Det blir en tur i skogen med Matilda och Tink, vi (jag) hade tänkt att de (Ting och cogg) skulle få lära känna varandra nu när Matilda fått Tink som sin medryttarhäst!
Sen på tisdag ska jag sova över med Linda; jenny och Matilda, längtar! hehe :D

Vad ska ni göra under höstlovet??


Kolla jag hade en bild på Tink! Vet ni vad som är roligt? Jo att hans namn betyder "tingeling" på ryska!
Hm ser inte riktigt så liten och smidig ut! eller vad tycker ni? haha


Hittade också en söt bild på Colgun, min söta älskling! :D

Puss & Kram <3

Ny header...?

Hmm vad tkr ni? föresten kanske jag behöver hjälp att ladda upp den! Nån som kan sånt där? haha :)


Film!

heej på er!

Ligger i sängen och tittar på "tre systrar och en mamma", det går på 4an, om ni vill titta. Ehm har inget mer att säja förutom att jag är på nåt konstigt sätt såhär... hur säjer man det på svenska "exited" ha ha! Ingen aning varför?!

Har'e bra! <3

hehe....

Ehm jag tänkte bara säja att jag lurades i förra inlägget, haha...
Gud vad rolig jag e! Så går det när man inte har nåt att göra en lördagskväll!

Puss! <3

Sorrrry!

heej!
Sorry att jag inte skrivit senaste veckan, har haft fullt upp i stallet och skolan. Ber 1000 gånger om, om förlåtelse.
Orkar inte skriva om vad som har har hänt utan skriver om nuet istället! Jag har klippt mej!


Här är resultatet, det blev ganska kort...

kram <3

hos nora

heeje!
Är hos Nora nu och ska sova här. Innan har Sarah och Amelie varit här och vi hade snöbollskrig...! Det är helt sjukt att det har snöat och att den ligger kvar också, helt otroligt!! Imorn ska vi (jag, amme, sarah och nora) till stan och se en film, om vi hittar nån som e bra. Något förslag??
Nu ska jag ut och natta en kanin.
har'e bra!!
haha ;)

Cupcakes! :D

heeej på er!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Inte så jätte roligt, men det roliga hände efteråt för då var jag med Amelie och Elin och vi bakade cupcakes som vi ska bjuda på imorn. Mmm de verkade jätte goda eller i alla fall toppigen, jag råkade hälla i kakao (klantigt) i den men den blev lika god ändå!
Nu sitter jag och tittar på Robbnsson som tydligen går på vardagar?! Jag har inte bestämt mej vilka jag hejar på än men det får jag väl göra snart...

Såg ni på loppen jag la ut igår?? Det första var från i lördags och det andra var från Sm, glömde säja det förut *oups*

puss puss!


Så här såg våra cupcakes ut,  ha ha nej men nästan. Vi skulle egentligen haft rosa topping men eftersom jag hade i kakao så gick det inte att färga... Så det blev brunt fast kanske inte lika fina som de på bilden. Aja huvudsaken är att det smakar bra! :D

Loppet!



Colgun är inte med hela tiden men det gick ganska bra ändå!

Här vann han!!

Om ni vill kolla lite bilder från Galoppen gå in på ---> http://web.me.com/lars.odin/Lars_Odin/Ponny_2010/Sidor/11_September.html#grid

 

Kram!


Colgun!

hej hallå!

Nu har jah kommit hem från stallet, eller jag har varit det ett tag men jag har duschat och ätit och så...
På ridningen fick jag Colgun och det gick hur bra som helst! Vi red dressyr och Colgun har aldrig gått så bra när man gjort skänkelvikningar förut, är skit nöjd!!
Men det är inte därför jag älskar honom så mycket... Det spelar ingen roll om det går bra eller dåligt, du gör mig lycklig. För i mina ögon är du perfekt! Jag älskar dig till djupet av mitt hjärta.

Love you so much!


Asså jag börjar för faan gråta när jag ser den här ponnyn som jag älskar så mycket
P.s det är aleks som rider :)

Snart stallet :D

halloj!!
Nu bär det snart av till stallet, vi kommer komma fram lite tidigare idag eftersom pappa kan skjutsa.
Puss <3

Älskar musik!!

Jag bara älskar musik, sitter nu och lyssnar på oskar linnros- från och med du
Behöver inte lägga ut den här för det har jag redan gjort bläddra ner lite bara ;)
Tycker ni också musik är lika härligt som jag tycker??

 


Cafeterian idag.

hej på er!


hehe skrev inte igår som jag sa, busigt va? :)
nej men ja ska bättra mej det är bara det att ibland orkar jag inte skiva om det inte hänt något...
detta har hänt idah:
Stod i caffeterian i skolan idag, på skoltid! I hela 4 timmar, missade 4 lektioner!! bra va!? ha ha. Men det var kul... Fick ta för 25:- för att vi gjorde rent automaten, man brukar få ta saker för 15 så det var bra! Sorry Johanna tog inte en festis åt dej, kan kanske köpa en åt dej imorn... om du vill.
Efter skolan var jag med Nora lite och gick sedan till pappa lite. När jag skulle gå till busshållplatsen var det en fjäril som var efter mig men jah strunta i det och sen när jag satte mig på bänken vid hållplatsen så satte den sig bredivid mig. Den hade tydligen följt efter, vad skumt!


Puss & kram

 


Ja, det är en fjäril, lite äcklig eller vad tycke ni??


Pluggar -.-

Tjena allihopa!


Vad har ni för er denna kyliga söndags kväll? Själv sitter jag med håret i en handuk och pluggar, typiskit att man måste ha läxor till måndagar när man är så lat att man stjuter upp allt till sista stund. Det var biologin och en svenska grej jag hade missat när jag var sjuk för nån vecka sen. Matten gjorde jag faktiskt i torsdags och veckans problem också till och med!!

Men nu ska jag inte sitta här och skriva om mina tråkiga läxor!

Idag var jag ju i stallet som vanligt, först var det ju shettis agility och jag fotade mycket, lägger ut bilderna imorn om jag orkar. Sen red jag ju såklart på Colgun, det blev en svettig tur för honom eftersom han behövde hålla gämna steg med de hästarna vi red med som var större än honom. Eller behövde och behövde, han var jätte pigg och taggad och låg först ibland.

Men jag skriver imorn (får vi hoppas)


Puss puss


Tycker ni också läxor till måndagar suger?


Har ni sovit gott??

hejhej!!


Jag sitter nu vid mitt skrivbord helt färdig för att åka till stallet. Det är shettis agility där idag, ni kanske undrar vad det e, jo det är som agility fast med shettisar (där av namnet) Man hoppar lite hinder, går igenom fladdrande saker, upp och ner för en liten trapp osv... De springer ju inte själva där utan personen springer bredvid och håller i hästen.
Jag skulle gärna ha varit med, men jag trodde att vi skulle ha klassresa den här helgen men det blir i vinter istället. Såå... Jag får väl titta på och sen så ska jag rida Colgun också så jag kommer nog inte bli rastlös.


En del kanske undrar hur Colguns namn uttalas, det är inte riktigt som det skrivs mer Kolgan, typ...? Är inte så bra på ljudskrivning.

Puss & kram


Min söta "Kolgan" och jag

Shrek!

heej på er!
Idag kom Colgun 4a på galoppen. Bra va? Fast den här gången började jag inte grina som tur var! Lägger ut filmen imorn, tror inte den kommit ut än...
Nu sitter jag, tro det eller ej, och tittar på shrek, haha jag vet inte så jätte roligt men orkar inte titta på danskampen.
Hörs sen :*


Rubrik

halloj alla glada!! :D

Sitter nu vid bordet och skriver. Mina farmor och farfar är här och farmor vill att vi ska åka till täby satt hon kan köpa en födelsedags present till mig. Det kan man väl gå med på? Ska nog välja något smycke har lite ont om det nu för tiden. Sen blir det såklart Täby Galopp och titta när Colgun ska tävla, det är Jane som ska rida honom. Lycka till! :D Nej men nu ska jag åka, see yaa :*


Kanske...?

God natt..

..alla söta, går och lägger mig nu, syns imorn

Sov så sött vakna tört! :D


Imorn!

Om ni kanske läst längre ner i min blogg ser ni att jag sitter i sängen med datorn i knät, därför skriver jag några inlägg såhär vid dagsskiftet. Har planerat min morgondag lite, Här kommer den:



Jaa så går det när man gör nånting med paint *suck* Datorn fick typ damp och jag fick nöd stänga av den och sen syns inte hela dagen! Det som mer skulle stått var iallafall : Sova över med Linda eller Linn, eller båda två. Får se hur jag gör ska prata med dom imorn om det är någon som inte kan och så och om vi skulle kunna sova över alla tre.
hehe tror inte jag kommer hinna med allt men det är så jag vill att shemat för imorgon ska se ut. Har inte äns pratat med Linda om att göra något innan Täby Galopp, *busigt, tihi*

200!!

200 inlägg! haha, sååå många -.- men stolt får man väl va ändå!
När jag red ut på colgun idag pratade jag med honom (för att lugna ner) om att man ska njuta av det livet ger även de minsta stunder kan ge lycka och glädje, det höll jag ett långt tal omför honom när jag ville att han skulle tycka det var kul att "hoppa" över en pinne som låg på marken, hah?

Puss & Kram


Bilder :)

*he he*

Det är väldigt roligt när man hittar egobilder som äns kompisar tagit på sig själva när man inte visste om det.
Här kommer en drös av bilder på några av mina kompisar och lite av mig.
P.S Alla bilder är inte jätte vackra, så kommentera om du är känslig eller bläddra helt enkelt ner! haha

 
Söta emelie, får du ta bilder på dig själv med MIN mobil, men inte jag?

Ida och jaa

Emeliee!

Solstrålen :D Sara

Finaste joh

Sötnöt, Matilda

hoho:)

Min vackraste Linda

Hah?

aawi, lind och jag

love you guys!

Amelie bamelie bus

Du är det finaste jag har!


Idol! :D

hejhej allesamans!
förlåt, förlåt, förlåt! Har inte skrivit på några dagar, hemsk ledsen! :/
Har varit i stallet ikväll, red Colgun en kortis. Åkte hem sen och tog ett lång varmt bad med tidningar, varmchoklad och skum. Lite tantigt kanske men det var otroligt skönt!
Sitter nu i sängen och tittar på idol och alldeles nyss sjöng en av dom en låt som jag bara älskar, därför om ni inte såg på tvn så är det bara att trycka på play. ;)


Klar!! :D

hejhej!
Nu är jag äntligen klar mad allt klippande och klistrande som jag har gjort för att få ihop det mindre exemplaret av mitt colage. Det blev inte lika bra som det stora men det blev ganska bra ändå. Jag var tvungen att göra om det på ett mindre papper för det andra var tydligen större än ett A:3 som det max fick vara. Fast nu kan jag spara det stora, jag har satt det på min vägg så jag alltid kan komma ihåg hur mycket jag älskar colgun.


Så här ser den stora ut, den bästa (den som jag inte ska skicka in)


Så här ser den som är mindre ut, den lite mindre bra (den som jag ska skicka in)
Fast den blev väldigt bra ändå. ha ha :D


skola :(

hej på er!
Nu sitter jag i skolan och skriver ut bilderna till mitt colage, ni vet?! Jag får göra ett helt nytt för det förra var för stort... Så det kommer nog ta en stor del av min eftermiddag, jag hade tänkt åka til täby men jag glömde pengar.
Pööss!

Uppdatering ;)

heej allihopa!
Sitter framför datorn igen efter jag har ätit och pluggat lite. Jag åt pizza men var inte med och bakade, gansla synd egentligen för det är kul att göra den. Men jag skulle bara skriva klart förra inlägget och det tog kanske 5 min, sen när jag kom tillbaka var de klara med den!
Kram!


Onyttigt, fettigt och... gott! ha ha

Pizza :P

haoloj!
Sitter framför Tvn nu, har bara slappat efter skolan. Borde pluggat javet but you know me, jag skjuter upp läxorna till sista stund.
Nu ska jag baka pizza, det ska bli gott!
Skriver när det hänt något intressant.


Dagens kläder var den nya tröjan från Gina och treggins från Gina de med.

Idag...

...Var jag i stallet, mockade skit och red. Det var väldig jobbigt jag fyllde fem stycken skottkärror och alla var fullproppade. Det tog nästan två timmar! Snacka om tidsfördrivning. Sen red jag Matilda och Linn ut, Colgun var väl intre på världens bästa humör men det var ganska kul ändå.
Jag kom hem vid halv åtta och har ätit mat och äppelpaj, smaskens! Nu ska jag gå in i duschen och tvätta håret.
Föresten tack så mycket till Tove som visade hur man kunde byta tema utan att förstöra allt, tyvär har jag inte hittat nåt jag tycker om än.
Puss & Kram <3


Usch!


aaw, söta lilla colgun <3


Arrow! :)


Buhu.. :'(

Ni vet det där colaget som jag gjorde om colgun? I alla fall, idag skulle vi hämta ett stort kuvert satt vi kan posta det. Då ser jag att jag har gjort på¨ett pappeer som är för stort, så nu måste jag skriva ut, klippa, klistra och fixa igen. *Snyft*


Kommer ni ihåg?

Lite kul.. :)

hejhej!
sitter och lyssnar på den här låten på högsta volym,
Sjunger jätte högt och falskt,
kommmer på att jag har web med emelie,
börjar skratta,
får värsta skrattannfallet med min syrra


Borta bra, hemma bäst!

Hej hej!
Nu är jag hemma från Kista galleria! Det var roligt att få shoppa lite kläder och så men jag hittade inte så mycket. Det hade egentligen varit skönt att få storhandla kläder så man har allt. Jag skulle också behövt köpa skor, uggs, men jag hittade inga... Det får väl bli en runda till täby på måndag eller så och kolla om de har det där. 
I kista var det jätte mycket folk och syrebrist och sen så var det jätte länge sen jag var där senast så jag hittade ingenting, det var lite förvirrande. Precis innan vi skulle åka hem var vi på lindex och skulle köpa underkläder vilket jag verkligen behöver, men då fick jag världens huvud och halsvärk så det orkade jag inte tänka på just då. När jag satt i bilen sen var jag helt utmattad, efter bara två timmar med en ät paus på en halvtimma.
Men nu sitter jag i sängen och vilar upp mig med datorn i knät och såklart med torr hals och värkande rygg, usch vad jag är trött på att ha ont hela tiden!


Tröja, från Gina Tricot


Lila tunika, från NewYorker



Örhängen, från Gina Tricot
 

Videoblogg!



ha ha skulle bara testa, gillar ni att jag skriver eller pratar?
Det är ni som ska titta så bestäm er nu!

Hmm..

heej allihopa!
Egentligen hatar jag designen på bloggen! Men om jag byter kommer min header försvinna och jag är så dålig på att fixa med det där. Jag skulle också vilja göra en ny header, få se om jag lyckas med det. Fast jag kommer ändå inte att kunna ladda upp den... Jag borde lära mig mer om datateknik eller så!

Nån som kan hjälpa?!

yeaaay!! :D

God morgon!!

Idag gick jag inte upp lika tidigt som jag hade tänkt mig, sov faktiskt 11 timmar inatt! Jag vaknade halv elva och gick upp nån halvtimma efter det, sen råkade jag sitta vid frukost bordet och läsa en timma(?) Efter det har jag klätt på mig, sminkat mig, fixat håret osv.
Ska ner till Vallentuna sen och lämna några böcker, plocka undan kläder i mitt rum som ligger lite utspridda här och var och dammsuga. Inte det roligaste som finns men det måste göras som sagt...
Men den här dagen ska inte bara blli grå och långtråkig, utan lite senare idag ska jag äntiligen till Kista, Jippey!!! Det kommer bli dagens höjdpunkt, det börjar verkligen bli dags för nya skor och att handla upp mitt Gina Tricot prestentkork jag fick på min födelsedag :D


Dagens kläder, en vanlig gul tunica från H&M och blåa jeans från JC.



Mitt fina presentkort på 300:- Visar er alla kläder jag köper för det ikväll!





en låååång dag!

hej på er!!
just nu sitter jaag i mitt rum och skriver ;) ska nog inte gå och lägga mig för sent ikväll, vill att det ska bli e vettig dag imorn, eller vill och vill men det vorre bra..
idag i skolan orienterade vi runt rösjön, det var typ en friluftsdag eller något..? det gick sådär, men i slutet när vi letade efter en kontroll, tittade jag i min hand och hittade där ett stort löv istället för papret man stämplar på. Hur duktig få man va? Så vi fick gå i mål utan nåt att lämna in, jippy! kommer få jätte dåliga omdömen på idrotten -.-
Det var bara att släppa det och gå vidare... Vi slutade när vi var klara, kl 11 :)
Sen åkte jag hem och åt och bytte om till stall kläder. Jag tog samma buss som Matilda, Johanna och Emelie så när jag gick på satt de redan där. Man måste byta buss när man ska till stallet och när vi hade hoppat av och skulle kolla när den andra bussen gick så stod det att den gick om en timma. Det var inte min dag..
Vi fick sätta oss där och vänta och vänta och vänta. När vi hade väntat en stund (halvtimma) kom jag på att jag ändå bara skulle hinna va i stallet en kvart men jag väntade lite till ändå.
Jag åkte hem, bytte om och fixade håret sen bar det iväg till Amelie :D Amelie och Julia skulle nämligen ha "fest" om man kan kalla det så? Det var nämligen, ja, lite annorlunda.. Men jätte KUL!! :D verkligen xD haha
Och föresten nu har jag bestämt mig om "kram lollo" texten, jag ska inte ha nån såå deet var enkelt :)

Sov så sött<3




har ni också haft en lika händelserik dag som jag?!

hos emelie... igen :P <3

heej på er!!
är hemma hos emelie, rolig vaa?? haha e här ganska ofta.. :D aja.. 
igår på ridningen fick jag alfons, deet gick sådär :P 
skriver när det hänt något mer :)


usch, kolla min näsa eller nej föresten titta inte på den <3


jag fick förslag av att ha "kram lollo" texten liten men det var bara en person som kommenterade så säj nu hur jag ska ha det!


 

snart fysik..

heej allesammans!!
nuu sitter jaag i datasalen och har precis kommit upp från ica... :) gissa vad deet e för daag idag?! MATILDAS FÖDELSEDAG :D grattis käraste <3 jag har självklart köpt en present till henne, men jag säjer vad deet e ikväll när hon har öppnat deen :D nuu måste jag gåå för jag har snart fysik.. -.- <3



ska jag ha "kram lollo" texten stor eller liten?

Kallt..?

heej bloggen!! :)
nu är jaag inne från att ha varitt ute i deet kyliga höstväder :) fast frågan e, om deet inte är ganska varmt om man tänker på hur kallt det kommer att bli i vinter.. jaag hade ändå ganska regällt meed kläder på mig: dunjacka, vantar och halsduk, så jaag ska inte klaga, en deel sprang ju runt meed kortbyxxor ute på fotbollsplanen. Fast i och försig sprang dem ju.. aja :P hehe
deet bleev tyvär johannas lag som vann, andledningen till att jag säjer tyvär är att jag hejade på vallentuna (emelies lag) haha sorry johanna <3 nästa gång hejar jaag på dig!!

Just nu chattar jaag runt lite med aalla möjliga människor :) fast jag fåår någ ta och säja hej då till dem för när jag tittar på klockan seer jag att deet e läxa som gäller!  :/

älskar er <3






Hos emelie :D

heej bloggen!
just nuu sitter jaag viid emelies dator och skriver :P snart ska jaag nog gåå och titta på en fotbollsmatch, lite ovanligt :) deet är johannas lag som spelar såå hon kmr vara däär :D jag får väl ta till min hejar röst och skrika lite, jag får i och försig ont i halsen då men det är ett senare problem ;) har'e bra!! <3


 <----just nu :)


Utkast: Okt. 4, 2010

heejj bloggeen!!
hiihi nuu ärr jaag litee glad som fått några kommentarer (bara tre men aa) 

Postat av: Cocco
nååååw :)

Svar: hihi <3

Postat av: johannnnaa
asssso dumma unge nu sabbar du ALLA chanser för mej att vinna ;(<3

Svar: nää deet ärr klart jag inte gör! ditt kommer att bli jätte bra!!! :D <3

haha och deen andra orkar jaag inte skriva och blablabla hah :DD

P.s ätter glaasss :D


fiin min haha


   



Skolaa.. :(

heej bloggen!!
nu sitter jag i datasalen i skolan och skriver, vi har lunch :) fast deet vaar tyyp nån jätte äklig fisk såå jaag e litee hungrig fortfarande.. meen jaag köptee en liteen kex cchoklad :) javvet att deet ärr måndag och jag bordee inte ha köpt deen, aja deet var mumsigt hahah :D

 

Sista.....

...inlägget för ikväll :/ javeet att deet intte ärr såå seent meen snart åkeer min data iväg till mamma... just nuu göör jag matteläxan occh får göra två stycken! föör jag glömde ett papper någon stans som jag skrev deen ena på :/ ajja sånt e livet :) nu ska jag gå å äta oxfile!


hahah xD

jag e såklart deen stolta filmaren! :D
haha kuul va? heehe

 


mums:P

heej bloggen!!
nuu sítter jaag och smaskaar imig litee ananas, gott va? deet är det :)
jag tänkte berätta att deet kanske intee blir nåt inläg senare ikvvääll föör mamma kmr vid åtta och hämtar alla mina grejer jag ska ha hos henne imorn+ min dator.. meen jaag hinner nog meed nåt meer ikväll innan deet, vi fåår see :D




Dresssyr täävlingen ;)

heej bloggen!!
idaag var deet ju dressyr tävling :D deet gick sådäär tkr jag, för colgun var lite trött och jag var lite dålig.. haha men det var bara tre andra B-ponnysar och två av dom blev uteslutna så jag kom TVÅA! kul va?! ;) jag fick ett jätte fint schabrak, en grimma och en blå rosett!! :D såå deet vart ganska roligt ändå haha :)
colgun var faktiskt väldigt duktig idag för han kom tvåa i L:C också! ojjoj vilken duktig hääst man har!

 

god natt sötnosar <333

heeej bloggen!!
nu skaa jag gåå å lägga mig, ni veeet tävlng imorn såå ska upp ttyp 7 :/ deet är inte säkert att jag pallar elr hinner skriva nåt på morgonen men annars blir deet säker nåt näär jag kmr heem<3


haha snygg man e då, men deet blev lite coolt med ljuset bakom mitt huvud :D hahah


yeay! :D

heej bloggen!
Nu har jag övat på dressyr programet :) haha sprang runt på mattan på lite olika vägar, om nån uteifrån hade seett mig hade han tyckt jag var helt knäpp, haha tack vet jag mörker x)
hmm kanske kan muta till mig nån som filmar mig såå får nii see hur det gick, men det är ett senare problem.. just nu försöker jag komma ihåg var jag lagt de 500 späänn jag fick av pappa förut ;)



colgun i transporten för några veckor sen ;)


måste träna!!

heej bloggen!!
Nu har jag duschat och ätit och tänkte att det var dags för ett inlägg ;)
sen lunch har jag varit i stallet och kom hem halv 8 så jag har inte hunnit åka till täby :( deet var faktiskt ganska synd eftersom jag behöver köpa lite presenter och kläder...
men nu är colguns grejer rena och deet skrattades mkt, så jag e nöjd med dagen ändå :D deet ända som fattas är att jag riktigt måste banka in i min hjärna dressyr progamet tills imorn.. det är ganska lätt men det blir mkt minus om man glömmer :/
så här ska jag typ rida imorn, deet kmr bli svårt att få colgun få så fint, aja :)



god morgon ;)

Heej bloggen!
vaknade för en stund sen och ska snart äta frukost
Idag ska jag nog till stallet och smörja colguns grejer för det är dressyr tävling imorn
det ska bli jätte kul fast lite nervöst eftersom jag ska tävla l:b och det är svårare, vi får se om colgun klarar det han är inte direkt nån stjärna på dressyr, inte jag heller för den delen.. skulle behöva åka till täby också men det får bli nån annan dag kanske :) 
inga bilder javet men bloggen e helt knäpp :(


Om igår :)

heej bloggen!
igår hann jag tyvär inte skriva för skolan sluta 15.40 och då var det direkt till stallet och sen när jag kom hem var jag så trött att jag nästan däckade i soffan, aja..
Matilda och johanna kom inte till stallet igår och om jag träffar dom idag ska dom få förklara sej för det är inte lika kul i stallet utran dom ;) fast igår var det jätte kull ändå för Linn var där samma tid :D Vi red ut tsm åt höger och skrattade mkt x) sen hjälpte hon mig att släppa ut alla hästar och så :)
När jag kom hem gick jag nästan och la mig direkt, var hur tröött som helst!



RSS 2.0